Tuotteet hakusanalla bulgarian yrtit (32)

Timjami - Kuivattu timjami, Thymus herba

Timjami - Kuivattu timjami, Thymus herba

Korkealaatuista timjamia tukkumyyntiin. Eteeristen öljyjen kulttuuri. Tuoretta tai kuivattua timjamia käytetään lääketieteellisiin tarkoituksiin. Thymus serpyllum -kasvin öljyt sisältävät tymolia, karvakrolia, limoneenia, para-symeeniä, gamma-terpineeniä ja beta-karyofylleeniä. Tarjoamme tuotteidemme kuivausta, joka täyttää kaikki vaatimukset hyödyllisten aineiden maksimoimiseksi. Alkuperämaa - Ukraina Tyyppi: Perinteinen Kasvin osa: Yrtit Määrä: enintään 10 tonnia vuodessa Paketti: tarpeen mukaan
Timjami (20g) - Yrtit

Timjami (20g) - Yrtit

On harvoja ruokia, jotka eivät voita tymiinin käytöllä, mutta se sopii erityisesti Välimeren alueen ruokiin. Maustetymiini tuoksuu voimakkaasti mausteiselta ja maistuu karvaan aromikkaalta, jossa on mietoa, pippurista potkua. Tymiini voidaan lisätä ruoanlaittoon, jolloin se vapauttaa täyden arominsa. Maku puolestaan sopii hyvin laakerinlehden, muskottipähkinän, rosmariinin ja salvian kanssa. Se vahvistaa myös niiden omaa makua ilman, että se dominoi. Tymiini sopii erinomaisesti grillilihaan, kalaan ja pataruokiin. Voit käyttää sitä myös parhaiten Välimeren vihannesruoissa, joissa on tomaatteja, munakoisoja, perunoita, kesäkurpitsaa ja paprikaa. Lisäksi se sopii Välimeren keittiöön, keittoihin ja pataruokiin. Sisältö: 20,00 g Tuotenumero: 206614
Irtooregano

Irtooregano

Lord Spices Groupin irtotavaraoregano on aromaattinen ja monipuolinen yrtti, joka on täydellinen rikastuttamaan ruokia raikkaalla ja eloisalla maulla. Yli 100 vuoden kokemuksella markkinoilla tarjoamme korkealaatuista oreganoa, joka on tuotettu ja jaettu tukkumyyntinä asiakastyytyväisyyteen keskittyen. Oregano pakataan huolellisesti erilaisiin muotoihin, varmistaen sen tuoreuden ja laadun. Ihanteellinen käytettäväksi pizzoissa, kastikkeissa ja salaateissa, Lord Spices Groupin oregano on herkullinen lisä keittiöösi.
Kuivattuja punajuuria - HoReCa

Kuivattuja punajuuria - HoReCa

Punajuurten historia ulottuu yli 2000 vuoden taakse. Tämä juurikasvi on yleisin vihannesviljelyksistä. Kuivattuna sitä voidaan säilyttää pitkään. Sen käyttö on samanlaista kuin tuoreiden juurikasvien käyttö. Kuten kaikilla kuivatuilla tuotteilla, nesteeseen päästessään se palauttaa nopeasti ominaisuutensa. Käyttö Keitot, kastikkeet, liha, marinadit, siipikarjaruoat, riisi- ja vihannesruoat. Maku makea Ravintoarvo 100 grammaa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 9,0 Rasvat (g / 100g)… 0,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 54 Energiarvo (kcal / 100g)… 260
Vuoriteet Sideritis Scardica - Luomuviljely 1020m Korkeudella

Vuoriteet Sideritis Scardica - Luomuviljely 1020m Korkeudella

Vuoriteetä - (Sideritis Scardica), kerätään Livaderosta Kozanista 1000 metrin korkeudessa. Keräämme vain kukat, emme varsia, mikä parantaa tuotteen laatua entisestään. Makuisa ja aromaattinen juoma, jota voit nauttia kylmänä tai lämpimänä, hunajan kanssa tai ilman. Katso, mistä maantieteellisestä alueesta kasvit kerätään, sekä kuvia viljelyksistämme. Tuote on siirtymävaiheessa perinteisestä viljelystä luomuviljelyyn. Se on tunnettu antiikista lähtien ja mainitaan filosofin Theofrastoksen ja lääkärin Dioskurideen toimesta. Erään version mukaan se sai nimensä "sideritis", koska se on luonnollinen rautalähde. Siinä on upea maku ja ainutlaatuinen aromi, ja voit nauttia siitä kylmänä tai lämpimänä, sellaisenaan, hunajan, kanelin, inkiväärin ja sitruunan kanssa.
Korianterilehti Coriandrum sativum - Fytoterapia

Korianterilehti Coriandrum sativum - Fytoterapia

Lääkeyrtti, joka tunnetaan kehon puhdistamisesta raskasmetalleista. Luomukasviuute, tuore (ei pakastettu). Macerointi keruupaikalla (Alkuperä Ranska). 50 ml lasipullo.
lääkinnälliset vadelmat (Rubus chingii Hu)

lääkinnälliset vadelmat (Rubus chingii Hu)

Vadelma (Rubus chingii Hu), Itä-Kiinan vadelman kuivattu hedelmä ruusukasveista. Vadelmia kutsuttiin muinaisaikoina "kullaksi ja jadeiksi". Ne voivat parantaa impotenssia, spermatospermiaa, vahvistaa immuniteettia ja palauttaa maidontuotannon. Vadelmat sisältävät runsaasti katekiineja ja antioksidanttiflavonoideja, jotka ovat erittäin voimakkaita antioksidantteja, voivat taistella kehon ylimääräisiä vapaita radikaaleja vastaan, vahvistaa verisuonia, estää sydän- ja verisuonisairauksia sekä syöpää. Tunnetaan nimellä "syövän tappaja" ja "luonnollinen Viagra". Palmulehtivadelma, tunnetaan myös nimellä Itä-Kiinan vadelma, sen vihreitä hedelmiä voidaan käyttää lääkinnällisesti, kypsiä hedelmiä voidaan syödä, hedelmät ovat ryhmittyneitä marjoja, ja niiden houkutteleva väri, runsas ravintoarvo, rikas maku jne. ovat tehneet niistä yhden myyjien viime vuosina huomiota herättäneistä marjoista, tunnetaan nimellä "kolmannen sukupolven kultainen hedelmä", ja se on yksi 194:stä vadelmasta, jotka on valittu "Kiinalaisessa farmakopoeassa" "lääkkeen ja ruoan yhteensopivuus" -kasveiksi. "Materia Medica" -teoksen, "Kaibao Materia Medica" ja muiden historiallisten tietojen mukaan se on hyvä munuaisille ja essenssille, ravitsee maksaa ja kirkastaa silmiä, kaunistaa ihoa, rauhoittaa ja tasapainottaa zang-fu-elimiä. Palmulehtivadelman kypsä hedelmä on uusi, erittäin ravitseva ensimmäinen hedelmä, joka on rikas aminohapoista, C-vitamiinista, E-vitamiinista, PP-vitamiinista, superoksididismutaasista, luonnollisista aineista (tanniinihappo), luonnollisesta aspiriinista (salisyylihappo) ja suuresta määrästä luonnollisia painonpudotusmateriaaleja, vadelmaketonia, ja se on "uuden kolmannen sukupolven hedelmä", joka tarjoaa anti-aging, terveydenhuolto, kauneus ja muita etuja. Tieteellinen nimi: Rubus idaeus, Rubi fructus. Englanninkielinen nimi: Fu pen zi, palmulehtivadelma, fructus rubi. Malaijinkielinen nimi: Raspberi Suku ja heimo: Rosaceae, Rubus. Ominaisuudet: Makea ja hapan maku. Lämmin luonteeltaan. Hyödyt: Vahvistaa munuaisia, tiivistää munuaisessenssiä, vähentää virtsaamista, ravitsee kehoa ja tonifioi verta, kauneus iholle, tonifioi maksaa ja kirkastaa silmiä. Indikaatiot: · Hämärtynyt näkö · Spermatorea · Usein virtsaaminen · Munuaisten vajaatoiminta ja enureesi · Valkovuoto ohuiden kuukautisten kanssa · Heikkous ja kylmän sietokyvyn puute · Varhainen harmaantuminen parta ja hiukset * Munuaisten vajaatoiminnasta ja hehkuvasta tulesta kärsivien, tummasta ja vähäisestä virtsasta kärsivien on oltava varovaisia kulutuksessa. Valmistus: · 6-12 g kerrallaan. Keitä keittoa tai lisää tabletteja tai jauhetta, tai liota viinissä tai voiteessa. · Keitä vettä ja teetä, kunnes maku on mieto, ja hedelmät voidaan syödä. Tämä tuote on vadelman kuiva hedelmä, joka kuuluu ruusukasvien perheeseen. Se kerätään Itä-Zhejiangin vesilähteen suojavyöhykkeellä, eikä ympäristössä ole raskaan teollisuuden saastumista. Keräyksen ja käsittelyn aikana ei ole käytetty rikkidioksidia, ei liuotusta, ei homehtumista eikä muita epäpuhtauksia. Ja se on läpäissyt 53 testiä. [Luonto, maku ja meridiaanit] Makea, hapan, lämmin. Pääsee maksan, munuaisten ja rakon meridiaaneihin. [Toiminnot ja indikaatiot] Tonifioi munuaisia ja essenssiä, diureetti, ravitsee maksaa ja parantaa näkökykyä. Käytetään spermatoreaan, usein virtsaamiseen, impotenssiin, varhaiseen siemensyöksyyn ja hämärtyneeseen näköön.
Rosmariini Yrttitee - Infuusiot

Rosmariini Yrttitee - Infuusiot

Tietoja ei ole kattavia, koska ne ottavat huomioon ravitsemus- ja terveysväittämien sääntelyn Euroopan lainsäädännön mukaisesti: asetus (EY) N:o 1924/2006 ja EFSA:n (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto) rekisteri. Maksaterveys; Suoliston terveys: Hyödyllinen maksasuojatoimintojen ylläpitämisessä. Suoliston toiminnan tukeminen. Maksaterveys: rosmariini tukee maksakanavien tyhjentämistä. Diureetti: Perinteisesti käytetty tukemaan / auttamaan munuaisten kautta tapahtuvaa poistamista - perinteisesti käytetty tukemaan / auttamaan nesteen poistamista - perinteisesti käytetty tukemaan / auttamaan virtsateiden kautta tapahtuvaa poistamista - perinteisesti käytetty tukemaan. Viite: AR800373 Ean13: 3760306800373
Turkkilaiset mausteet ja yrtit - Puhtaat turkkilaiset oreganot, laakerinlehti, timjami, sumakki jne.

Turkkilaiset mausteet ja yrtit - Puhtaat turkkilaiset oreganot, laakerinlehti, timjami, sumakki jne.

Yhtenä turkkilaisena mauste- ja yrttituottajana haluaisimme esitellä teille tuotevalikoimamme alla: Laakerinlehdet FAQ paalissa Laakerinlehdet Puolivalikoima paalissa Laakerinlehdet Puolivalikoima laatikossa Laakerinlehdet Käsin Puolivalikoima Laakerinlehdet Murtuneet 3-5mm Oreganoa min. 2% eteeristä öljyä Timjamia min. 2% eteeristä öljyä Rosmariini Koko Rosmariini Leikattu & Siivilöity Salvia Puhtaasti Hierottu Sumakki Hierottu Aniksensiemeniä Kuminaa Fenkolinsiemeniä Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä lisätietoja varten.
Basilika - Luomu- ja pakastetut yrtit

Basilika - Luomu- ja pakastetut yrtit

Tuoreena leikattu, pesty ja pakastettu sadonkorjuun jälkeen. Kypsennetyille ruoille, salaateille, kastikkeille, keitoille... Parasta käyttää kylmänä. Sopii myös kuumiin käyttötarkoituksiin. Paino: 50g
Honeybush

Honeybush

Benefici: Honeybush on kasvi, joka kuuluu Fabaceae-perheeseen ja on peräisin Etelä-Afrikan pensaista. Sillä on erittäin hieno ja herkullinen makea maku. Teetä on käytetty monien vaivojen hoitoon 1800-luvun alusta lähtien. Suurin osa sen mahdollisista terveyshyödyistä liittyy sen antioksidanttiseen vaikutukseen. Käyttö: Kuivattua Honeybush-kasvia käytetään yleisimmin teen uuttamiseen. Kaada 2 teelusikallista kupilliseen (250 ml) kiehuvaa vettä ja hauduta 3-5 minuuttia makumieltymysten mukaan. Lämmin kuppi tätä teetä voi tulla osaksi iltarutiiniasi, tai voit kaataa sen lasiin, joka on täynnä jäitä, valmistaksesi jääteetä. Pakkaus: 125g, 250g ja irtotavarana
Uutteet - Kasviuutteet

Uutteet - Kasviuutteet

Tutustu verkkosivustoomme saadaksesi lisätietoja uutteistamme.
Chlorella-jauhe

Chlorella-jauhe

Kloorofylli on voimakas alkalisoiva aine. Se on vahva antioksidantti sekä erinomainen kasviproteiinin lähde, joka imeytyy helposti kehoon. Nettopaino: 28 g. Bruttopaino: 420 g. Säilyvyysaika: 24 kuukautta Säilytysolosuhteet: Säilytä lämpötilassa 18 ± 3 °C ja suhteellisessa kosteudessa, joka ei ylitä 75%. Avauksen jälkeen säilytä Ravintoarvo per 100 g: Proteiinit - 56 g, rasvat - 13,5 g, hiilihydraatit - 17 g Energiarvo per 100 g tuotetta (kcal / kJ): 320 kcal (1385 kJ) Ainesosat: Kloorofylli-mikrolevä Luomu: Ei Raaka: Kyllä Gluteeniton: Kyllä
Luomu Oreganon Eteerinen Öljy - Eteeriset Öljyt

Luomu Oreganon Eteerinen Öljy - Eteeriset Öljyt

Oreganon eteerinen öljy tunnetaan antiviraalisista ja antibakteerisista ominaisuuksistaan. Se auttaa hengitystieinfektioiden, kuten angiinan ja keuhkoputkentulehduksen, hoidossa. Se on matkailun eteerinen öljy, jota arvostetaan erityisesti dysenteerian yhteydessä. Pidä lasten ulottumattomissa, ei suositella raskaana oleville naisille ja herkille henkilöille. Vältä kosketusta silmien kanssa, älä käytä puhtaana. Säilytä kaukana kaikista liekeistä. Älä kaada kuumalle pinnalle. Ihoallergiariski. Tila: Uusi tuote Tilavuus: 10 ml Alkuperä: Marokko Elin: Kukintohuiput Kemotyyppi: Karvakro Uutto: höyrytislaus
Borage-öljy

Borage-öljy

kylmäpuristettu max 37°
Polttava nokkonen - Kuivattu polttava nokkonen, urtica dioica herba, tavallinen nokkonenlehti

Polttava nokkonen - Kuivattu polttava nokkonen, urtica dioica herba, tavallinen nokkonenlehti

Korkealaatuista kuivattua orgaanista tai tavallista nokkosen yrttiä tukkumyyntiin Sitä käytetään laajasti lääketieteessä ja kosmetologiassa. Nokkonen on perusta käsintehdyille saippuoille, voiteille, voiteille, emulsioille, toniceille, kasvojen vaahtosuille, hiusmaskeille, shampoille, kasvojen naamioille, sekä kasvo- ja vartensaippuoille. Nokkosessa on runsaasti vitamiineja - A-, C- ja K-vitamiinia. Näiden ansiosta sillä on regeneratiivinen, tulehdusta ehkäisevä ja antibakteerinen vaikutus. Tämä kasvi normalisoi veren parametreja, parantaa lipogeneesiä ja vaikuttaa myönteisesti lähes kaikkiin elimiin ja järjestelmiin kehossamme. Alkuperämaa - Ukraina Tarjoamme yrttejä, lehtiä ja juuria Tyyppi: Orgaaninen, tavallinen Kasvin osa: juuri, yrtti tai lehti Määrä: jopa 40 tonnia vuodessa Paketti: tarpeen mukaan
Persilja (20g) - Yrtit

Persilja (20g) - Yrtit

Persilja on ihanan raikasta, aromaattisen mausteista ja siinä on kevyt karvas vivahde. Persiljaa käytetään usein vain ruoan viimeistelyyn koristeena. Se on monikäyttöinen, erityisesti kotimaisessa ja ranskalaisessa keittiössä. Persiljan aromi hurmaa raikkaalla yrttikimpulla, jossa on mausteinen, muskottipähkinämäinen vivahde. Lehdet ja varret sisältävät jopa enemmän C-vitamiinia kuin sitrushedelmät. Taboulé idästä, provencelainen pistou, frankfurtilaiset vihreät kastikkeet – entisestä yksinkertaisesta keittovihanneksesta on kehittynyt kansainvälisesti suosittu mauste. Persilja antaa lähes kaikille suolaisille ruoille tasapainoisen perusmaun. Kylmät ruoat, kuten salaatti, munat, raaka kasvisruoka ja dippikastikkeet, jotka perustuvat raejuustoon, tuorejuustoon tai jogurttiin, saavat persiljasta mausteisen-raikkaan viimeistelyn. Mutta myös lämpimät ruoat, kuten vaaleat kastikkeet, kalat, siipikarja ja paistitäytteet antavat.
Murskattu punainen paprika (Chile) - HoReCa

Murskattu punainen paprika (Chile) - HoReCa

Meksikolaiset uskovat, että pippuri auttaa mieltä kirkastumaan, he sanovat, että pippuria syömällä voi tuntea pään eristyksissä kehosta. Jauhettu punainen pippuri (Chile) - omaa kaikki kuuman chilipippurin ominaisuudet ja maun, mutta on paljon kätevämpää käyttää hienon fraktion ansiosta. Käyttö Salaateissa, kastikkeissa, keitoissa, liharuokissa, siipikarjaruoissa, pastassa, riisissä, kalassa, vihanneksissa. Maku Polttava terävä Ravintoarvo 100 g:lla. Proteiinit (g / 100g)… 13 Rasvat (g / 100g)… 14 Hiilihydraatit (g / 100g)… 15 Energiarvo (kcal / 100g)… 240
Salvialehti - HoReCa

Salvialehti - HoReCa

Salvia officinalis on laajasti käytetty mausteena ruoanlaitossa. Kuivattua ruohoa lisätään keittoihin ja pääruokiin, sekä piirakoiden ja muiden kulinaaristen tuotteiden päälle, joihin kuuluvat munariisi, kaali ja liha. Käyttö Välipalat, pääruoat, juomat, makeat ruoat. Maku Mausteinen, karvas Ravintoarvo 100 grammaa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 11 Rasvat (g / 100g)… 13 Hiilihydraatit (g / 100g)… 61 Energia-arvo (kcal / 100g)… 410
Kuivatut sellerinlehdet - HoReCa

Kuivatut sellerinlehdet - HoReCa

Kreikassa oli todellinen sellerikultti. Sitä kuvattiin kolikoissa, olympialaisten voittajia koristeltiin tämän kasvin seppeleillä, ja he koristelivat kotejaan juhlapäivinä. Ruokakulttuurissa selleriä käytetään lisäaineena erilaisissa ruoissa, koska tämän kasvin kaikki osat omaavat voimakkaan mausteisen aromin. Sitä käytetään alkuruoissa ja lisukkeissa. Käyttö Salaateissa, kastikkeissa, keitoissa, liharuokissa, siipikarjaruoissa, kalaruokissa, lisukkeissa. Maku mausteinen, karvasmakea Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 13 Rasvat (g / 100g)… 1,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 30 Energiarvo (kcal / 100g)… 190
Tillinsiemenet - HoReCa

Tillinsiemenet - HoReCa

Rooman valtakunnassa palkittiin erinomaisia gladiaattoreita tillin varsista ja oksista valmistetulla seppeleellä. Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen ja toisen lounaan valmistamiseen. Käytetään Lämpimiin ja kylmiin kastikkeisiin, keittoihin, liharuokiin, siipikarjaruokiin, kalaruokiin, munaruokiin sekä säilöntään. Maku Kipeä ruoho Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 16 Rasvat (g / 100g)… 15 Hiilihydraatit (g / 100g)… 12 Energia-arvo (kcal / 100g)… 250
Musta seesaminsiemen - HoReCa

Musta seesaminsiemen - HoReCa

Seesami, eli seesami, tuli Eurooppaan Afrikasta. Mustat siemenet ovat arvokkaampia kuin valkoiset tai ruskeat siemenet. Ne ovat rikkaita retinolista, B- ja E-vitamiineista, öljyhappo- ja linolihapoista. Seesamia pidetään yhtenä tehokkaimmista tuotteista, jotka voivat hidastaa solujen ikääntymistä ihmisen kehossa. Mustia seesaminsiemeniä lisätään salaatteihin, maustetaan arugulasta, fenkolista ja kalasta valmistettuja ruokia. Näiden jyvien miellyttävä mausteinen maku mahdollistaa niiden onnistuneen käytön leivonnassa ja kozinakin valmistuksessa. Musta seesami on korvaamaton sushin valmistuksessa. Käyttö Käytetään kaikkien leivonnaisten ja jälkiruokien, hedelmien, kuumien juomien ja itämaisen keittiön mausteisten ruokien valmistamiseen. Maku Astringentti maku, hieman karvas. Ravintoarvo 100 g:ssa. Proteiinit (g / 100g)… 19,0 Rasvat (g / 100g)… 49,0 Hiilihydraatit (g / 100g)… 12,0 Energiarvo (kcal / 100g)… 570
Salaattisekoitus - Yrtit

Salaattisekoitus - Yrtit

Salaattiseoksemme on erityisesti suunniteltu tuomaan maukasta ja omaperäistä vivahdetta salaateillesi ja kasvissalaateillesi. Karhunlaukka, sen hienostuneella valkosipulimaulla, on täydellinen lisä kasviksille. Estragon, joka tuo mukanaan sekä pippurista että anismaista makua, nostaa salaattien ja kasvisten makua tuoden niihin raikkautta. Salvia puolestaan helpottaa raakojen ruokien ruoansulatusta samalla kun se lisää hienovaraista makua valmistuksiisi. Laadukkaista luomuraaka-aineista valmistettu salaattiseoksemme on Ecocert-sertifioitu, mikä takaa terveellisen ja ympäristöystävällisen kulinaarisen kokemuksen. Reseptiehdotus: Raikas salaatti rapeilla vihanneksilla Ainekset: 1 kurkku, viipaloituna 1 punainen paprika, kuutioituna 1 porkkana, raastettuna 1 tomaatti, lohkoina 1 pieni šalottisipuli, silputtuna 2 ruokalusikallista salaattiseosta (karhunlaukka, estragon, salvia) 1 sitruunan mehu Viite: AR801981 Ean13: 3760306801981
Kuivattu munakoiso - HoReCa

Kuivattu munakoiso - HoReCa

Tämä solanaceae-marja tuli Eurooppaan Persiasta, ja käännösvaikeuksien vuoksi sitä kutsuttiin usein hulluksi omenaksi. Munakoiso tuli Venäjälle Kaukasukselta, minkä vuoksi sillä oli pitkään lempinimi "armenialainen kurkku". Oikein kuivatulla munakoisolla on kirkas aromi ja sienten maku. Tämä ominaisuus tekee siitä välttämättömän komponentin pataruokien tai minkä tahansa paistoksen valmistuksessa. Käyttö Keitot, kastikkeet, marinadit, lihasta, siipikarjasta ja riistasta valmistetut ruoat. Maku Mausteinen, karvas, pippurinen Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 11 Rasvat (g / 100g)… 1,0 Hiilihydraatit (g / 100g)… 43 Energia-arvo (kcal / 100g)… 230
Kuivatut porkkanagranulat - HoReCa

Kuivatut porkkanagranulat - HoReCa

Tämä juurikasvi on hyvä missä tahansa muodossa. Afganistania pidetään sen kotimaana. Sieltä porkkana vähitellen levisi ympäri maailmaa. Muinaiset kreikkalaiset antoivat sille taivaallisen voiman, kutsuen sitä hedelmäksi, joka tuo rakkautta. Ainakin ruoanlaitossa ei ehkä ole tuotetta, joka ei vastaisi porkkanoille. Kuivattuna, rakeiset porkkanat säilyvät ihanteellisesti ilman suurta tilantarvetta ja ilman erityisiä olosuhteita. Ja päästessään veteen, se palauttaa nopeasti ominaisuutensa. Käyttö Keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin, liharuokiin, linturuokiin ja riistaruokiin. Maku Makeahko Ravintoarvo Hiilihydraatit (g/100g) 49 Rasvat (g/100g) 0,5 Proteiinit (g/100g) 9,5 Energiarvo (kcal/100g) 240
Kiinalainen kuivatettu kaali - HoReCa

Kiinalainen kuivatettu kaali - HoReCa

Peking-kaali oli Euroopassa suosittua vain aasialaisilla alueilla 1900-luvun puoliväliin asti. Mutta viime vuosikymmeninä se on ollut kulinaarisen suosion huipulla, myös Venäjällä. Sen ravintoarvo ja erinomainen maku säilyvät kuivatuissa tuotteissa. Juuri kuivatuista Peking-kaaleista valmistetaan herkullista korealaista siriag-keittoa sekä kansallisia ruokia Namul, Ttige ja Bale. Kuivatun kiinalaisen kaalin makua täydentävät valkosipuli ja sipuli. Käyttö Keitoissa, kastikkeissa, marinadiin, liharuokien, siipikarjan ja riistan ruokiin. Maku Pippurinen, makeahko Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 26 Rasvat (g / 100g)… 3,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 34 Energia-arvo (kcal / 100g)… 270
Fenkoli Foeniculum vulgare - Fytoterapia

Fenkoli Foeniculum vulgare - Fytoterapia

Lääkinnällinen kasvi, joka tunnetaan ruoansulatuksen helpottamisesta, imetyksen stimuloimisesta ja korva-, nenä- ja kurkkusysteemin tulehdusten rauhoittamisesta. Luomukasviuutteet, tuore (ei pakastettu). Macerointi keruupaikoilla (Alkuperä Ranska)
Kuivatut porkkanat - HoReCa

Kuivatut porkkanat - HoReCa

Kuivattujen porkkanasuikaleiden käyttö on erinomainen apu niille, joilla ei ole liikaa aikaa ruoanlaittoon. Kun tämä tuote on käsillä, ruoanlaiton nopeus kasvaa merkittävästi. Loppujen lopuksi juureksia ei tarvitse pestä, kuoria, raastaa tai pilkkoa. Riittää, että liotat porkkanasuikaleet nesteessä. Maidossa palautettuna ne muuttuvat herkulliseksi piirakkatäytteeksi tai vitamiinipohjaksi salaatille. Niitä voi lisätä paistoksiin, liemiin ja pääruokiin. Käyttö Keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin, liharuokiin, linturuokiin ja riistaruokiin. Maku Makeahko Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 9,5 Rasvat (g / 100g)… 0,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 49 Energiarvo (kcal / 100g)… 240
Ceilonin kaneli

Ceilonin kaneli

16. vuosisadalla portugalilaiset valloittajat löysivät Ceylon-kanelin Sri Lankasta ja toivat tätä maustetta Eurooppaan 16. ja 17. vuosisadalla. Ceylon-kaneli saadaan villinä kasvavista puista, jotka voivat kasvaa jopa 10 metriin ja kasvavat villinä Ceylonin ja Etelä-Intian metsissä. Tämä mauste valmistetaan hienoimmasta sisäkuoresta, joka on leikattu kolmen vuoden ikäisistä versoista. Aito Ceylon-kaneli on voimakkaasti tuoksuva ja makuominaisuuksiltaan erinomainen mauste. Jokainen, joka on joskus maistanut sitä, tietää hyvin, millaisia erilaisia makuominaisuuksia tällä mausteella on. Hiilihydraatit (g / 100 g): 4,0 Rasva (g / 100 g): 3,0 Proteiini (g / 100 g): 28 Energia (kcal): 160 Vähintään: 18 kuukautta säilyvyyttä Nettopaino (g): 30
Echinacea Echinacea angustifolia - Fytoterapia

Echinacea Echinacea angustifolia - Fytoterapia

Lääkeyrtti, joka tunnetaan immuunipuolustuksen stimuloijana, sillä on pääasiassa ennaltaehkäisevä vaikutus vilustumista vastaan. Luonnollinen, tuore (ei pakastettu) kasviuute. Macerointi keräyspaikalla (Ranska). 50 ml lasipullo.