Korkealaatuista timjamia tukkumyyntiin.
Eteeristen öljyjen kulttuuri. Tuoretta tai kuivattua timjamia käytetään lääketieteellisiin tarkoituksiin.
Thymus serpyllum -kasvin öljyt sisältävät tymolia, karvakrolia, limoneenia, para-symeeniä, gamma-terpineeniä ja beta-karyofylleeniä.
Tarjoamme tuotteidemme kuivausta, joka täyttää kaikki vaatimukset hyödyllisten aineiden maksimoimiseksi.
Alkuperämaa - Ukraina
Tyyppi: Perinteinen
Kasvin osa: Yrtit
Määrä: enintään 10 tonnia vuodessa
Paketti: tarpeen mukaan
On harvoja ruokia, jotka eivät voita tymiinin käytöllä, mutta se sopii erityisesti Välimeren alueen ruokiin.
Maustetymiini tuoksuu voimakkaasti mausteiselta ja maistuu karvaan aromikkaalta, jossa on mietoa, pippurista potkua. Tymiini voidaan lisätä ruoanlaittoon, jolloin se vapauttaa täyden arominsa.
Maku puolestaan sopii hyvin laakerinlehden, muskottipähkinän, rosmariinin ja salvian kanssa. Se vahvistaa myös niiden omaa makua ilman, että se dominoi.
Tymiini sopii erinomaisesti grillilihaan, kalaan ja pataruokiin. Voit käyttää sitä myös parhaiten Välimeren vihannesruoissa, joissa on tomaatteja, munakoisoja, perunoita, kesäkurpitsaa ja paprikaa. Lisäksi se sopii Välimeren keittiöön, keittoihin ja pataruokiin.
Sisältö: 20,00 g
Tuotenumero: 206614
Lord Spices Groupin irtotavaraoregano on aromaattinen ja monipuolinen yrtti, joka on täydellinen rikastuttamaan ruokia raikkaalla ja eloisalla maulla. Yli 100 vuoden kokemuksella markkinoilla tarjoamme korkealaatuista oreganoa, joka on tuotettu ja jaettu tukkumyyntinä asiakastyytyväisyyteen keskittyen. Oregano pakataan huolellisesti erilaisiin muotoihin, varmistaen sen tuoreuden ja laadun. Ihanteellinen käytettäväksi pizzoissa, kastikkeissa ja salaateissa, Lord Spices Groupin oregano on herkullinen lisä keittiöösi.
Punajuurten historia ulottuu yli 2000 vuoden taakse. Tämä juurikasvi on yleisin vihannesviljelyksistä. Kuivattuna sitä voidaan säilyttää pitkään. Sen käyttö on samanlaista kuin tuoreiden juurikasvien käyttö. Kuten kaikilla kuivatuilla tuotteilla, nesteeseen päästessään se palauttaa nopeasti ominaisuutensa.
Käyttö
Keitot, kastikkeet, liha, marinadit, siipikarjaruoat, riisi- ja vihannesruoat.
Maku
makea
Ravintoarvo 100 grammaa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 9,0
Rasvat (g / 100g)… 0,5
Hiilihydraatit (g / 100g)… 54
Energiarvo (kcal / 100g)… 260
Vuoriteetä - (Sideritis Scardica), kerätään Livaderosta Kozanista 1000 metrin korkeudessa. Keräämme vain kukat, emme varsia, mikä parantaa tuotteen laatua entisestään. Makuisa ja aromaattinen juoma, jota voit nauttia kylmänä tai lämpimänä, hunajan kanssa tai ilman.
Katso, mistä maantieteellisestä alueesta kasvit kerätään, sekä kuvia viljelyksistämme.
Tuote on siirtymävaiheessa perinteisestä viljelystä luomuviljelyyn.
Se on tunnettu antiikista lähtien ja mainitaan filosofin Theofrastoksen ja lääkärin Dioskurideen toimesta. Erään version mukaan se sai nimensä "sideritis", koska se on luonnollinen rautalähde. Siinä on upea maku ja ainutlaatuinen aromi, ja voit nauttia siitä kylmänä tai lämpimänä, sellaisenaan, hunajan, kanelin, inkiväärin ja sitruunan kanssa.
Lääkeyrtti, joka tunnetaan kehon puhdistamisesta raskasmetalleista.
Luomukasviuute, tuore (ei pakastettu).
Macerointi keruupaikalla (Alkuperä Ranska).
50 ml lasipullo.
Vadelma (Rubus chingii Hu), Itä-Kiinan vadelman kuivattu hedelmä ruusukasveista. Vadelmia kutsuttiin muinaisaikoina "kullaksi ja jadeiksi". Ne voivat parantaa impotenssia, spermatospermiaa, vahvistaa immuniteettia ja palauttaa maidontuotannon. Vadelmat sisältävät runsaasti katekiineja ja antioksidanttiflavonoideja, jotka ovat erittäin voimakkaita antioksidantteja, voivat taistella kehon ylimääräisiä vapaita radikaaleja vastaan, vahvistaa verisuonia, estää sydän- ja verisuonisairauksia sekä syöpää. Tunnetaan nimellä "syövän tappaja" ja "luonnollinen Viagra".
Palmulehtivadelma, tunnetaan myös nimellä Itä-Kiinan vadelma, sen vihreitä hedelmiä voidaan käyttää lääkinnällisesti, kypsiä hedelmiä voidaan syödä, hedelmät ovat ryhmittyneitä marjoja, ja niiden houkutteleva väri, runsas ravintoarvo, rikas maku jne. ovat tehneet niistä yhden myyjien viime vuosina huomiota herättäneistä marjoista, tunnetaan nimellä "kolmannen sukupolven kultainen hedelmä", ja se on yksi 194:stä vadelmasta, jotka on valittu "Kiinalaisessa farmakopoeassa" "lääkkeen ja ruoan yhteensopivuus" -kasveiksi. "Materia Medica" -teoksen, "Kaibao Materia Medica" ja muiden historiallisten tietojen mukaan se on hyvä munuaisille ja essenssille, ravitsee maksaa ja kirkastaa silmiä, kaunistaa ihoa, rauhoittaa ja tasapainottaa zang-fu-elimiä.
Palmulehtivadelman kypsä hedelmä on uusi, erittäin ravitseva ensimmäinen hedelmä, joka on rikas aminohapoista, C-vitamiinista, E-vitamiinista, PP-vitamiinista, superoksididismutaasista, luonnollisista aineista (tanniinihappo), luonnollisesta aspiriinista (salisyylihappo) ja suuresta määrästä luonnollisia painonpudotusmateriaaleja, vadelmaketonia, ja se on "uuden kolmannen sukupolven hedelmä", joka tarjoaa anti-aging, terveydenhuolto, kauneus ja muita etuja.
Tieteellinen nimi: Rubus idaeus, Rubi fructus.
Englanninkielinen nimi: Fu pen zi, palmulehtivadelma, fructus rubi.
Malaijinkielinen nimi: Raspberi
Suku ja heimo: Rosaceae, Rubus.
Ominaisuudet: Makea ja hapan maku. Lämmin luonteeltaan.
Hyödyt: Vahvistaa munuaisia, tiivistää munuaisessenssiä, vähentää virtsaamista, ravitsee kehoa ja tonifioi verta, kauneus iholle, tonifioi maksaa ja kirkastaa silmiä.
Indikaatiot:
· Hämärtynyt näkö
· Spermatorea
· Usein virtsaaminen
· Munuaisten vajaatoiminta ja enureesi
· Valkovuoto ohuiden kuukautisten kanssa
· Heikkous ja kylmän sietokyvyn puute
· Varhainen harmaantuminen parta ja hiukset
* Munuaisten vajaatoiminnasta ja hehkuvasta tulesta kärsivien, tummasta ja vähäisestä virtsasta kärsivien on oltava varovaisia kulutuksessa.
Valmistus:
· 6-12 g kerrallaan. Keitä keittoa tai lisää tabletteja tai jauhetta, tai liota viinissä tai voiteessa.
· Keitä vettä ja teetä, kunnes maku on mieto, ja hedelmät voidaan syödä.
Tämä tuote on vadelman kuiva hedelmä, joka kuuluu ruusukasvien perheeseen. Se kerätään Itä-Zhejiangin vesilähteen suojavyöhykkeellä, eikä ympäristössä ole raskaan teollisuuden saastumista. Keräyksen ja käsittelyn aikana ei ole käytetty rikkidioksidia, ei liuotusta, ei homehtumista eikä muita epäpuhtauksia. Ja se on läpäissyt 53 testiä. [Luonto, maku ja meridiaanit] Makea, hapan, lämmin. Pääsee maksan, munuaisten ja rakon meridiaaneihin. [Toiminnot ja indikaatiot] Tonifioi munuaisia ja essenssiä, diureetti, ravitsee maksaa ja parantaa näkökykyä. Käytetään spermatoreaan, usein virtsaamiseen, impotenssiin, varhaiseen siemensyöksyyn ja hämärtyneeseen näköön.
Tietoja ei ole kattavia, koska ne ottavat huomioon ravitsemus- ja terveysväittämien sääntelyn Euroopan lainsäädännön mukaisesti: asetus (EY) N:o 1924/2006 ja EFSA:n (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto) rekisteri.
Maksaterveys; Suoliston terveys: Hyödyllinen maksasuojatoimintojen ylläpitämisessä. Suoliston toiminnan tukeminen.
Maksaterveys: rosmariini tukee maksakanavien tyhjentämistä.
Diureetti: Perinteisesti käytetty tukemaan / auttamaan munuaisten kautta tapahtuvaa poistamista - perinteisesti käytetty tukemaan / auttamaan nesteen poistamista - perinteisesti käytetty tukemaan / auttamaan virtsateiden kautta tapahtuvaa poistamista - perinteisesti käytetty tukemaan.
Viite: AR800373
Ean13: 3760306800373
Yhtenä turkkilaisena mauste- ja yrttituottajana haluaisimme esitellä teille tuotevalikoimamme alla:
Laakerinlehdet FAQ paalissa
Laakerinlehdet Puolivalikoima paalissa
Laakerinlehdet Puolivalikoima laatikossa
Laakerinlehdet Käsin Puolivalikoima
Laakerinlehdet Murtuneet 3-5mm
Oreganoa min. 2% eteeristä öljyä
Timjamia min. 2% eteeristä öljyä
Rosmariini Koko
Rosmariini Leikattu & Siivilöity
Salvia Puhtaasti Hierottu
Sumakki Hierottu
Aniksensiemeniä
Kuminaa
Fenkolinsiemeniä
Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä lisätietoja varten.
Tuoreena leikattu, pesty ja pakastettu sadonkorjuun jälkeen. Kypsennetyille ruoille, salaateille, kastikkeille, keitoille...
Parasta käyttää kylmänä.
Sopii myös kuumiin käyttötarkoituksiin.
Paino: 50g
Benefici: Honeybush on kasvi, joka kuuluu Fabaceae-perheeseen ja on peräisin Etelä-Afrikan pensaista. Sillä on erittäin hieno ja herkullinen makea maku. Teetä on käytetty monien vaivojen hoitoon 1800-luvun alusta lähtien. Suurin osa sen mahdollisista terveyshyödyistä liittyy sen antioksidanttiseen vaikutukseen.
Käyttö: Kuivattua Honeybush-kasvia käytetään yleisimmin teen uuttamiseen. Kaada 2 teelusikallista kupilliseen (250 ml) kiehuvaa vettä ja hauduta 3-5 minuuttia makumieltymysten mukaan. Lämmin kuppi tätä teetä voi tulla osaksi iltarutiiniasi, tai voit kaataa sen lasiin, joka on täynnä jäitä, valmistaksesi jääteetä.
Pakkaus: 125g, 250g ja irtotavarana
Kloorofylli on voimakas alkalisoiva aine. Se on vahva antioksidantti sekä erinomainen kasviproteiinin lähde, joka imeytyy helposti kehoon.
Nettopaino: 28 g.
Bruttopaino: 420 g.
Säilyvyysaika: 24 kuukautta
Säilytysolosuhteet: Säilytä lämpötilassa 18 ± 3 °C ja suhteellisessa kosteudessa, joka ei ylitä 75%. Avauksen jälkeen säilytä
Ravintoarvo per 100 g: Proteiinit - 56 g, rasvat - 13,5 g, hiilihydraatit - 17 g
Energiarvo per 100 g tuotetta (kcal / kJ): 320 kcal (1385 kJ)
Ainesosat: Kloorofylli-mikrolevä
Luomu: Ei
Raaka: Kyllä
Gluteeniton: Kyllä
Oreganon eteerinen öljy tunnetaan antiviraalisista ja antibakteerisista ominaisuuksistaan.
Se auttaa hengitystieinfektioiden, kuten angiinan ja keuhkoputkentulehduksen, hoidossa.
Se on matkailun eteerinen öljy, jota arvostetaan erityisesti dysenteerian yhteydessä. Pidä lasten ulottumattomissa, ei suositella raskaana oleville naisille ja herkille henkilöille.
Vältä kosketusta silmien kanssa, älä käytä puhtaana.
Säilytä kaukana kaikista liekeistä.
Älä kaada kuumalle pinnalle.
Ihoallergiariski.
Tila: Uusi tuote
Tilavuus: 10 ml
Alkuperä: Marokko
Elin: Kukintohuiput
Kemotyyppi: Karvakro
Uutto: höyrytislaus
Korkealaatuista kuivattua orgaanista tai tavallista nokkosen yrttiä tukkumyyntiin
Sitä käytetään laajasti lääketieteessä ja kosmetologiassa. Nokkonen on perusta käsintehdyille saippuoille, voiteille, voiteille, emulsioille, toniceille, kasvojen vaahtosuille, hiusmaskeille, shampoille, kasvojen naamioille, sekä kasvo- ja vartensaippuoille. Nokkosessa on runsaasti vitamiineja - A-, C- ja K-vitamiinia. Näiden ansiosta sillä on regeneratiivinen, tulehdusta ehkäisevä ja antibakteerinen vaikutus. Tämä kasvi normalisoi veren parametreja, parantaa lipogeneesiä ja vaikuttaa myönteisesti lähes kaikkiin elimiin ja järjestelmiin kehossamme.
Alkuperämaa - Ukraina
Tarjoamme yrttejä, lehtiä ja juuria
Tyyppi: Orgaaninen, tavallinen
Kasvin osa: juuri, yrtti tai lehti
Määrä: jopa 40 tonnia vuodessa
Paketti: tarpeen mukaan
Persilja on ihanan raikasta, aromaattisen mausteista ja siinä on kevyt karvas vivahde. Persiljaa käytetään usein vain ruoan viimeistelyyn koristeena. Se on monikäyttöinen, erityisesti kotimaisessa ja ranskalaisessa keittiössä.
Persiljan aromi hurmaa raikkaalla yrttikimpulla, jossa on mausteinen, muskottipähkinämäinen vivahde. Lehdet ja varret sisältävät jopa enemmän C-vitamiinia kuin sitrushedelmät. Taboulé idästä, provencelainen pistou, frankfurtilaiset vihreät kastikkeet – entisestä yksinkertaisesta keittovihanneksesta on kehittynyt kansainvälisesti suosittu mauste.
Persilja antaa lähes kaikille suolaisille ruoille tasapainoisen perusmaun. Kylmät ruoat, kuten salaatti, munat, raaka kasvisruoka ja dippikastikkeet, jotka perustuvat raejuustoon, tuorejuustoon tai jogurttiin, saavat persiljasta mausteisen-raikkaan viimeistelyn. Mutta myös lämpimät ruoat, kuten vaaleat kastikkeet, kalat, siipikarja ja paistitäytteet antavat.
Meksikolaiset uskovat, että pippuri auttaa mieltä kirkastumaan, he sanovat, että pippuria syömällä voi tuntea pään eristyksissä kehosta. Jauhettu punainen pippuri (Chile) - omaa kaikki kuuman chilipippurin ominaisuudet ja maun, mutta on paljon kätevämpää käyttää hienon fraktion ansiosta.
Käyttö
Salaateissa, kastikkeissa, keitoissa, liharuokissa, siipikarjaruoissa, pastassa, riisissä, kalassa, vihanneksissa.
Maku
Polttava terävä
Ravintoarvo 100 g:lla.
Proteiinit (g / 100g)… 13
Rasvat (g / 100g)… 14
Hiilihydraatit (g / 100g)… 15
Energiarvo (kcal / 100g)… 240
Salvia officinalis on laajasti käytetty mausteena ruoanlaitossa. Kuivattua ruohoa lisätään keittoihin ja pääruokiin, sekä piirakoiden ja muiden kulinaaristen tuotteiden päälle, joihin kuuluvat munariisi, kaali ja liha.
Käyttö
Välipalat, pääruoat, juomat, makeat ruoat.
Maku
Mausteinen, karvas
Ravintoarvo 100 grammaa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 11
Rasvat (g / 100g)… 13
Hiilihydraatit (g / 100g)… 61
Energia-arvo (kcal / 100g)… 410
Kreikassa oli todellinen sellerikultti. Sitä kuvattiin kolikoissa, olympialaisten voittajia koristeltiin tämän kasvin seppeleillä, ja he koristelivat kotejaan juhlapäivinä. Ruokakulttuurissa selleriä käytetään lisäaineena erilaisissa ruoissa, koska tämän kasvin kaikki osat omaavat voimakkaan mausteisen aromin. Sitä käytetään alkuruoissa ja lisukkeissa.
Käyttö
Salaateissa, kastikkeissa, keitoissa, liharuokissa, siipikarjaruoissa, kalaruokissa, lisukkeissa.
Maku
mausteinen, karvasmakea
Ravintoarvo 100 g:aa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 13
Rasvat (g / 100g)… 1,5
Hiilihydraatit (g / 100g)… 30
Energiarvo (kcal / 100g)… 190
Seesami, eli seesami, tuli Eurooppaan Afrikasta. Mustat siemenet ovat arvokkaampia kuin valkoiset tai ruskeat siemenet. Ne ovat rikkaita retinolista, B- ja E-vitamiineista, öljyhappo- ja linolihapoista. Seesamia pidetään yhtenä tehokkaimmista tuotteista, jotka voivat hidastaa solujen ikääntymistä ihmisen kehossa. Mustia seesaminsiemeniä lisätään salaatteihin, maustetaan arugulasta, fenkolista ja kalasta valmistettuja ruokia. Näiden jyvien miellyttävä mausteinen maku mahdollistaa niiden onnistuneen käytön leivonnassa ja kozinakin valmistuksessa. Musta seesami on korvaamaton sushin valmistuksessa.
Käyttö
Käytetään kaikkien leivonnaisten ja jälkiruokien, hedelmien, kuumien juomien ja itämaisen keittiön mausteisten ruokien valmistamiseen.
Maku
Astringentti maku, hieman karvas.
Ravintoarvo 100 g:ssa.
Proteiinit (g / 100g)… 19,0
Rasvat (g / 100g)… 49,0
Hiilihydraatit (g / 100g)… 12,0
Energiarvo (kcal / 100g)… 570
Salaattiseoksemme on erityisesti suunniteltu tuomaan maukasta ja omaperäistä vivahdetta salaateillesi ja kasvissalaateillesi.
Karhunlaukka, sen hienostuneella valkosipulimaulla, on täydellinen lisä kasviksille. Estragon, joka tuo mukanaan sekä pippurista että anismaista makua, nostaa salaattien ja kasvisten makua tuoden niihin raikkautta. Salvia puolestaan helpottaa raakojen ruokien ruoansulatusta samalla kun se lisää hienovaraista makua valmistuksiisi.
Laadukkaista luomuraaka-aineista valmistettu salaattiseoksemme on Ecocert-sertifioitu, mikä takaa terveellisen ja ympäristöystävällisen kulinaarisen kokemuksen.
Reseptiehdotus: Raikas salaatti rapeilla vihanneksilla
Ainekset:
1 kurkku, viipaloituna
1 punainen paprika, kuutioituna
1 porkkana, raastettuna
1 tomaatti, lohkoina
1 pieni šalottisipuli, silputtuna
2 ruokalusikallista salaattiseosta (karhunlaukka, estragon, salvia)
1 sitruunan mehu
Viite: AR801981
Ean13: 3760306801981
Tämä solanaceae-marja tuli Eurooppaan Persiasta, ja käännösvaikeuksien vuoksi sitä kutsuttiin usein hulluksi omenaksi. Munakoiso tuli Venäjälle Kaukasukselta, minkä vuoksi sillä oli pitkään lempinimi "armenialainen kurkku". Oikein kuivatulla munakoisolla on kirkas aromi ja sienten maku. Tämä ominaisuus tekee siitä välttämättömän komponentin pataruokien tai minkä tahansa paistoksen valmistuksessa.
Käyttö
Keitot, kastikkeet, marinadit, lihasta, siipikarjasta ja riistasta valmistetut ruoat.
Maku
Mausteinen, karvas, pippurinen
Ravintoarvo 100 g:aa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 11
Rasvat (g / 100g)… 1,0
Hiilihydraatit (g / 100g)… 43
Energia-arvo (kcal / 100g)… 230
Tämä juurikasvi on hyvä missä tahansa muodossa. Afganistania pidetään sen kotimaana. Sieltä porkkana vähitellen levisi ympäri maailmaa. Muinaiset kreikkalaiset antoivat sille taivaallisen voiman, kutsuen sitä hedelmäksi, joka tuo rakkautta. Ainakin ruoanlaitossa ei ehkä ole tuotetta, joka ei vastaisi porkkanoille. Kuivattuna, rakeiset porkkanat säilyvät ihanteellisesti ilman suurta tilantarvetta ja ilman erityisiä olosuhteita. Ja päästessään veteen, se palauttaa nopeasti ominaisuutensa.
Käyttö
Keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin, liharuokiin, linturuokiin ja riistaruokiin.
Maku
Makeahko
Ravintoarvo
Hiilihydraatit (g/100g) 49
Rasvat (g/100g) 0,5
Proteiinit (g/100g) 9,5
Energiarvo (kcal/100g) 240
Peking-kaali oli Euroopassa suosittua vain aasialaisilla alueilla 1900-luvun puoliväliin asti. Mutta viime vuosikymmeninä se on ollut kulinaarisen suosion huipulla, myös Venäjällä. Sen ravintoarvo ja erinomainen maku säilyvät kuivatuissa tuotteissa. Juuri kuivatuista Peking-kaaleista valmistetaan herkullista korealaista siriag-keittoa sekä kansallisia ruokia Namul, Ttige ja Bale. Kuivatun kiinalaisen kaalin makua täydentävät valkosipuli ja sipuli.
Käyttö
Keitoissa, kastikkeissa, marinadiin, liharuokien, siipikarjan ja riistan ruokiin.
Maku
Pippurinen, makeahko
Ravintoarvo 100 g:aa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 26
Rasvat (g / 100g)… 3,5
Hiilihydraatit (g / 100g)… 34
Energia-arvo (kcal / 100g)… 270
Lääkinnällinen kasvi, joka tunnetaan ruoansulatuksen helpottamisesta, imetyksen stimuloimisesta ja korva-, nenä- ja kurkkusysteemin tulehdusten rauhoittamisesta.
Luomukasviuutteet, tuore (ei pakastettu).
Macerointi keruupaikoilla (Alkuperä Ranska)
Kuivattujen porkkanasuikaleiden käyttö on erinomainen apu niille, joilla ei ole liikaa aikaa ruoanlaittoon. Kun tämä tuote on käsillä, ruoanlaiton nopeus kasvaa merkittävästi. Loppujen lopuksi juureksia ei tarvitse pestä, kuoria, raastaa tai pilkkoa. Riittää, että liotat porkkanasuikaleet nesteessä. Maidossa palautettuna ne muuttuvat herkulliseksi piirakkatäytteeksi tai vitamiinipohjaksi salaatille. Niitä voi lisätä paistoksiin, liemiin ja pääruokiin.
Käyttö
Keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin, liharuokiin, linturuokiin ja riistaruokiin.
Maku
Makeahko
Ravintoarvo 100 g:aa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 9,5
Rasvat (g / 100g)… 0,5
Hiilihydraatit (g / 100g)… 49
Energiarvo (kcal / 100g)… 240
16. vuosisadalla portugalilaiset valloittajat löysivät Ceylon-kanelin Sri Lankasta ja toivat tätä maustetta Eurooppaan 16. ja 17. vuosisadalla. Ceylon-kaneli saadaan villinä kasvavista puista, jotka voivat kasvaa jopa 10 metriin ja kasvavat villinä Ceylonin ja Etelä-Intian metsissä. Tämä mauste valmistetaan hienoimmasta sisäkuoresta, joka on leikattu kolmen vuoden ikäisistä versoista.
Aito Ceylon-kaneli on voimakkaasti tuoksuva ja makuominaisuuksiltaan erinomainen mauste. Jokainen, joka on joskus maistanut sitä, tietää hyvin, millaisia erilaisia makuominaisuuksia tällä mausteella on.
Hiilihydraatit (g / 100 g): 4,0
Rasva (g / 100 g): 3,0
Proteiini (g / 100 g): 28
Energia (kcal): 160
Vähintään: 18 kuukautta säilyvyyttä
Nettopaino (g): 30
Lääkeyrtti, joka tunnetaan immuunipuolustuksen stimuloijana, sillä on pääasiassa ennaltaehkäisevä vaikutus vilustumista vastaan.
Luonnollinen, tuore (ei pakastettu) kasviuute.
Macerointi keräyspaikalla (Ranska).
50 ml lasipullo.